Lejárt!

Hasfájás és kínos pillanatok? Lehet, hogy laktózérzékeny vagy! Most kiderítheted: Laktózérzékenységi genetikai teszt 25.980 Ft helyett 12.900Ft-ért! Gyerekeknek is!

Hasfájás és kínos pillanatok? Lehet, hogy laktózérzékeny vagy! Most kiderítheted: Laktózérzékenységi genetikai teszt 25.980 Ft helyett 12.900Ft-ért! Gyerekeknek is!

Sokat fáj a kicsi hasa, elsősorban a köldöke körül? Apa nem iszik tejet, mert utána hasmenése lesz? Ha csak nem egy vígjátékban látjuk, a lakatózérzékenység cseppet sem vicces, hiszen kellemetlen hasmenéssel, hányingerrel, gyomorfájdalmakkal, puffadással jár. Azaz igencsak megnehezíti a tejcukorérzékenyek életét.

Érték:

Megtakarítás:

25 980 Ft

13 080 Ft

Kedvezményes ár:

12 900 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.11.27. - 2014.01.27.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló laktózérzékenységi gén teszt

A genetikai csomag tartalmazza:
 a mintavételi eszközt, 
a vizsgálatkérő adatlapot és a tájékoztatót, 
igény esetén konzultációs lehetőséget Dr. Nagy Zsolt biológussal

FONTOS!
A csomag átvehető postai úton vagy időpont egyeztetés után a Nagy Gén Diagnosztika ügyfélszolgálatán. 

A vizsgálat célja: az emésztési problémák megelőzése és a laktóz érzékenység gyanújának ellenőrzése.

A vizsgálat korosztályra való tekintet nélkül elvégezhető!

Részletes leírás

A gond csak az, hogy a laktózintolerancia felismerése nem olyan egyszerű, mint gondolnánk, mivel a tünetek nem mindig mutatnak egyértelmű összefüggést a tej- vagy a tejtermékek fogyasztásával.

Ovis vagy kisiskolás gyermekek esetében laktózérzékenység gyanúja merülhet fel görcsös köldöktáji fájdalom, kellemetlen szájszag, hirtelen sápadtság esetén. Felnőtteknél pedig a már fentebb említett kínos panaszok utalhatnak erre a betegségre.

Ezzel a bónnal egy úgynevezett laktózérzékenységi genetikai teszten vehetsz részt a Nagy Gén Diagnosztikai Központ jóvoltából, mely során kiderül, hogy a Te szervezeted genetikai jellegéből adódóan milyen mértékben képes megbirkózni a laktózzal.

A vizsgálattal kiszűrhető a laktózérzékenység, valamint megelőzhetőek a későbbi emésztési problémák is. Mivel a genetikai teszt korosztályra való tekintet nélkül elvégezhető, érdemes kivizsgáltatnod gyermekedet is, különösen akkor, ha sokszor küzd hasfájással, émelygéssel, hasmenéssel.

A tejcukorérzékenységet azonban nem szabad összekeverni a tejfehérje érzékenységgel, mivel a két anyagot teljesen máshogy hasznosítja a szervezetünk, mivel a fehérje bontását az emésztőenzimek végzik, a laktózét pedig a laktáz nevű enzim. Ha a fehérje bontása nem megfelelő, akkor az az egész szervezetben allergiás reakciót okoz, ez a tejallergia.

Ezzel szemben laktózérzékenység esetén a tejcukor lebontásáért felelős laktázenzim hiányáról vagy csökkent jelenlétéről beszélhetünk. Ennek a betegségnek a tünetei is mások.

A laktózintolerancia felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt kialakulhat, és elsősorban genetikusan meghatározott kórkép, de másodlagosan és átmenetileg valamilyen betegség, gyulladás, fertőzés, antibiotikumos kúra következményeként is kialakulhat.

A hagyományos vizsgálattal szemben, ami a laktózterhelés után kilélegzett levegő hidrogénmennyiségét méri, a genetikus vizsgálat sokkal pontosabb és semmiféle kellemetlenséggel nem jár.

Ráadásul a gének nem változnak, így a genetikai vizsgálatot elegendő csak egyszer elvégezni a pontos eredményekért. A genetikai laktóz-érzékenység teszt végleges információt szolgáltat a laktózintolerancia fennállásáról vagy hiányáról. Ezt a vizsgálatot már 10 éves kor fölött érdemes elvégezni!

Ha a génteszt eredménye esetedben pozitív, akkor számodra egy életen át kerülendő a tej és a tejtermékek, míg negatív eredmény esetén valószínűleg nem jelent problémát a laktóz-fogyasztás (kivétel a már említett másodlagosan kialakuló intolerancia).  

A genetikai vizsgálat szájnyálkahártya mintavételből történik, így semmilyen fájdalommal és kellemetlenséggel nem jár.

A bón részeként a genetikai csomag tartalmazza a mintavételi eszközt, a vizsgálatkérő adatlapot és a tájékoztatót, ami átvehető postai úton vagy időpont egyeztetés után a Nagy Gén Diagnosztika ügyfélszolgálatán. 

Valamint szükség esetén konzultációs lehetőséget is kapsz Dr. Nagy Zsolt biológussal. A vizsgálat eredményét, a leletet a minta beérkezésétől számított 5-8 munkanapon belül kapod meg. 

Élj a lehetőséggel, hogy többé ne okozzon semmi görcsös hasfájást Neked. Fájdalommentes, gyors és pontos teszt, hogy úrrá lehess a laktózérzékenységeden, vagy megelőzhesd a későbbi gondokat!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Nagy Gén Diagnosztika Kft. 

Előzetes Időpont egyeztetés ELENGEDHETETLEN:
+36 (30) 210 61 67, de főként az oldalon kínált lehetőség: időpont foglalás a www.nagygendiagnosztika.hu oldalon

WEBOLDAL

Beváltás helye

1052 Budapest (pontos címet időpont egyeztetésnél kapsz!)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Laboratóriumi pajzsmirigy vizsgálat lelettel,a Gellért Medical Laborban

Laboratóriumi pajzsmirigy vizsgálat lelettel,a Gellért Medical Laborban

Érték:

Megtakarítás:

32 500 Ft

17 510 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

54%

Hátralévő idő:

21 nap 13:33:35

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

Gerinc MR vizsgálat nyaki-háti- vagy farokcsonti, a RadiVert betegbarát klinikán

Gerinc MR vizsgálat nyaki-háti- vagy farokcsonti, a RadiVert betegbarát klinikán

Érték:

Megtakarítás:

39 900 Ft

4 910 Ft

Kedvezményes ár:

34 990 Ft

12%

Hátralévő idő:

20 nap 13:34:36

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Otthoni alvásvizsgálat orvosi kiértékeléssel a Benyovszky Orvosi Központ közreműködésévelFontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra