Lejárt

Rosszul teljesítő gyermek, hulló haj, fáradtság, hízás? Pajzsmirigy + nyálmirigyek + nyaki lágyrészek ultrahang, laboratóriumi D-vitamin és TSH- szint vizsgálattal…

Rosszul teljesítő gyermek, hulló haj, fáradtság, hízás? Pajzsmirigy + nyálmirigyek + nyaki lágyrészek ultrahang, laboratóriumi D-vitamin és TSH- szint vizsgálattal…

Hazánkban a lakosság 10-15 százalékánál mutatható ki pajzsmirigy rendellenesség, közöttük is különösen magas, mintegy 75-80 százalék a nők aránya. Ha sokszor vagy ok nélkül ideges, hullani kezdett a hajad, vagy éppenséggel állandó fáradtság gyötör, akkor egyszerű vitaminhiánynál nyomósabb ok(ok) állhatnak a háttérben. Ajánlatunk többek között segít kideríteni azt is, hogy a tüneteidnek köze van-e a pajzsmirigyedhez. Tudj meg minden részletet lentebb!

Érték:

Megtakarítás:

18 200 Ft

5 500 Ft

Kedvezményes ár:

12 700 Ft

30%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.04.13. - 2015.06.25.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló pajzsmirigy, nyálmirigyek, lágy részek ultrahangos vizsgálata, 
+ laborvizsgálat, amely a D-vitamin szint valamint a TSH hormonszint meghatározására terjed ki. (kb. 20-30 perc)

FONTOS: A vizsgálatra nem kell éhgyomorral érkezned.
Az ultrahangos leletet ott helyben megkapod, és a laboreredményeket jellemzően 24 órán belül, kivétel egyes laboreredmények. (Utóbbit helyszínen egyeztetik Veled.)

Egészségpénztári információk: Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Aranykor EP; AXA EP; Balzsam EP; Budai EP; Dimenzió EP; Egészségért EP; Életút EP; Generali EP; Honvéd EP; Izys EP; Medicina EP; MKB EP; OTP EP; Patika EP; POSTÁS EP; Tempo EP; Új Pillér EP; Vasutas EP; VITALITÁS EP; Vitamin EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A pajzsmirigy működését közvetlenül az agyalapi mirigy szabályozza, a TSH nevű hormon segítségével. A szabályozás rendkívül finom, így a működés zavarait a TSH szint kóros volta hamar jelzi. 

Milyen tünetei lehetnek a pajzsmirigy rendellenes működésének?

Ha a pajzsmirigyed nem termel elegendő hormont, az fáradtságot, aluszékonyságot okozhat, a koncentrációképességed is romolhat. Hajhullás léphet fel, a bőröd szárazzá válik, székrekedés és hízás alakulhat ki. A szívverés lassul, a hölgyeknél pedig rendszertelenné válik a menstruáció. Gyermekekben a növekedés lelassul, bár sokszor csak az iskolai teljesítmény romlásáról számolnak be a szülők. 

Tudtad?

Terhességben a jó pajzsmirigyműködés elengedhetetlen feltétele a születendő gyermek megfelelő idegrendszeri fejlődésének. 

A pajzsmirigy-betegségek meddőséget is okozhatnak.

Az ultrahangos vizsgálatok önmagukban is sokat elárulnak rólunk, de ajánlatunk most a képalkotás mellé megfelelő laborvizsgálati elemeket is nyújt a teljesség érdekében. 

Mit tartalmaz ez az ajánlat?

Most egy komplex ultrahangos vizsgálaton vehetsz részt a MeDoc Egészségközpontban, mely során megvizsgálják a pajzsmirigyed, a nyálmirigyeket, a nyaki lágy részeket, és hogy a kép teljesebb legyen, az ultrahangos szűrés laborvizsgálattal is kiegészül. Az utóbbi a D-vitamin szint, valamint a TSH hormonszint meghatározására terjed ki. 

Miért fontos elvégeztetni ezt a vizsgálatot?

A pajzsmirigy-betegség tünetei meglehetősen szerteágazóak attól függően, hogy alul- vagy túlműködésről beszélünk-e. Ez az oka annak, hogy Hazánkban is sok a nem diagnosztizált, vagy nem megfelelően kezelt pajzsmirigy beteg. Az egyik leggyakoribb tévedés, „félrekezelés”, hogy a magas koleszterin szintű betegeknek koleszterinszintet csökkentő tablettákat írnak fel, miközben az emelkedést a pajzsmirigy alulműködése okozza.

Vedd elejét időben, a napjainkban gyakori pajzsmirigy rendellenességeknek ezzel az ajánlattal, nehogy félrekezeld a problémát!

Miért szeretjük az ultrahangos vizsgálatokat?

Mert megbízható és sugármentes eljárás, mely gyors diagnózist ad. Ennek a megoldásnak hála, a műtéti beavatkozások kockázata csökkenthető, bizonyos elváltozások pedig időben felismerhetőek és, ezáltal könnyebben orvosolhatóak.

Mikor és hogyan kerül sor a vizsgálatokra?

A vizsgálatra keddi és pénteki napokon 8:00-17:00 óra között kerül sor. És a jó hír, hogy nem kell éhgyomorral érkezned. A radiológus szakorvossal (főorvossal), radiológus asszisztenssel és egy nővér asszisztenssel találkozol majd. Utóbbi vesz tőled vért, a radiológus és asszisztense pedig az ultrahangos vizsgálatot végzi el. 

Mivel gyors vizsgálatról van szó, ezért az ultrahang leletét ott helyben megkapod, és ha az valami eltérést mutat ki, akkor azt meg is konzultálhatod a szakorvossal. 

A laboreredmények elkészülésének időpontjáról helyszíni tájékoztatást kapsz. Természetesen, amennyiben a laboreredmények elküldésekor kóros eltérést látnak, felveszik a kapcsolatot Veled. 

Mi történik a nyaki lágyrészek és pajzsmirigy ultrahangos vizsgálata során?

A szakorvos ellenőrzi a pajzsmirigyed állományát, a nyaki lágyrészeket és a nyirokcsomóidat. A vizsgálat során mérik a pajzsmirigylebenyek nagyságát, megítélik a mirigyállomány szerkezetét, vizsgálják a pajzsmirigy göbös elváltozásait, valamint ciszták után kutatnak. A szakorvos alaposan átvizsgálja az állad alatti nagy nyálmirigyet, a fültőmirigyet, valamint a nyaki nyirokcsomók területét, hogy az esetleges megnagyobbodott nyirokcsomókat is felfedezhesse.

Mikor érdemes mindenképpen elvégeztetni ezt a vizsgálatot?

De ajánlott az alapos szűrés akkor is, ha csak saját vagy gyermeked egészségi állapotát szeretnéd biztonságban tudni.

Mit mutat ki a nyaki lágyrészek és a pajzsmirigy ultrahangja?

A pajzsmirigy elváltozásait, szerkezeti eltéréseit, gyulladást, daganatokat, göböket (pl. struma), valamint a nyálmirigyek gyulladását, kövességét, daganatát, cisztákat, és a nyaki nyirokcsomók elváltozásait, illetve az esetleges tályogot is.

A vizsgálatra érdemes olyan öltözetben menni, ami révén könnyen szabaddá tehető a nyaki terület (a magas nyakú fölső kerülendő).

Mivel a pajzsmirigyhormonok az anyagcsere főszabályozói, kiesésük jellegzetes, ugyanakkor nem specifikus tünetekhez vezethet. A laboratóriumi vizsgálat az ultrahangos képalkotás mellett, annak megítélésében nyújt további segítséget, hogy pontosan kiderülhessen, mi okozza a tüneteidet.

Derítsd ki ezzel a szakszerű vizsgálatcsomaggal, hogy mi miatt vagy nyugtalan, mi miatt hízol, vagy fogysz vagy hullik a hajad! Kérd még ma a bónodat, hogy mihamarabb beválthasd a MeDoc Egészségközpontban.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

MeDoc Egészségközpont

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:00 óráig ezen a telefonszámon:
+36 1 783 6004 vagy info@medocklinika.hu e-mail címen.

Vizsgálati időszak: kedd és pénteki napokon. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1132 Budapest,
KÁRPÁT U. 7./B

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

2 alkalmas 30 perces fényterápiás kezelés, Csúcstechnológiás POLARISOL orvostechnikai készülékkel

2 alkalmas 30 perces fényterápiás kezelés, Csúcstechnológiás POLARISOL orvostechnikai készülékkel

Érték:

Megtakarítás:

9 800 Ft

4 900 Ft

Kedvezményes ár:

4 900 Ft

50%

Hátralévő idő:

21 nap 11:15:41

Vásárlók száma: 25

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Gerinc MR vizsgálat nyaki-háti- vagy farokcsonti, a RadiVert betegbarát klinikán

Gerinc MR vizsgálat nyaki-háti- vagy farokcsonti, a RadiVert betegbarát klinikán

Érték:

Megtakarítás:

39 900 Ft

4 910 Ft

Kedvezményes ár:

34 990 Ft

12%

Hátralévő idő:

20 nap 11:16:42

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra