Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Ettől mosolyogni fogsz: Ultrahangos fogkőeltávolítás + polírozás + szűrés + szájhigiéniás tanácsadás = 26.000 Ft helyett 3.990 Ft, 85% eng.!

Ettől mosolyogni fogsz: Ultrahangos fogkőeltávolítás + polírozás + szűrés + szájhigiéniás tanácsadás = 26.000 Ft helyett 3.990 Ft, 85% eng.!

Van, aki csak azért beszél foghegyről, mert szégyelli a fogsorát. Az elszíneződésnek alapul szolgál a fogkő, ami hosszú távon ínyproblémákat, vagy akár fogvesztést okoz. A rossz lehelet elkerülhetetlen, ha nem távolíttatod el rendszeresen a megkövült plakk-réteget. Ajánlatunk nem csak azoknak lesz pozitív élmény, akik félnek a fogászattól, de azoknak is, akik rendszeresen járnak, mert a Hernád Dent Fogászaton a tökélyre törekvés, a kedvesség és a humor alap. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

22 010 Ft

Kedvezményes ár:

3 990 Ft

85%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.08.11. - 2016.10.24.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló professzionális ultrahangos fogkőeltávolítás (összesen kb. 30 perc)

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Figyelem! Ha a klasszikus polírozás helyett klasszisokkal modernebb megoldásra vágysz, ami 2-szer hatékonyabb a hagyományos eljárásnál, akkor kattints ide.

Ha a fogmosás során vérezni kezd az ínyünk, vagy a beszélgető partnerünk tart feltűnő távolságot… Esetleg a fogainkat érezzük ingatagnak egy-egy harapás után, vagy az ínygyulladás fájdalmas tünetei jelentkeznek….

AKKOR SEMMIVEL SEM ÁRTHATSZ TÖBBET FOGAID ÉPSÉGÉNEK, MINT A KÉSLEKEDÉSSEL.

A felsorolt tünetek akár a fogaid elvesztését is eredményezhetik.

Az ínyproblémák elsődleges okozója a fogsoron megkövesült plakk, más néven a fogkő. Ha ettől a sárgás-barnás fogakra keményedett rétegtől időről-időre, legalább félévente megszabadulsz, tartóssá teheted a fogaid és a szád egészségét.

Szerencsére a Hernád Dent profizmusában az ultrahangos fogkőeltávolítás során sem kell csalódnod, ami nem csak, hogy nem fáj, de a legkisebb sarkokat is kitisztítja a fogaidon, és azok között.

Figyelmes és barátságos légkör fogad, ahol az óvatos és a fájdalommentes kezelés hívei gondoskodnak arról, hogy végül a mosolyod valóban hibátlan és őszinte legyen. Itt az se fél, aki zsigerileg ki nem állhatja, ha a szájában turkálnak.

Az is nagyon pozitív, hogy a fogkőeltávolítást polírozással zárják, így tartósan, olyan tisztának és üdének érezheted a szádat, mintha sose lett volna probléma a fogaiddal.

Most egy ultrahangos fogkőeltávolítással és polírozással egybekötött szakszerű szájhigiéniás tanácsadás révén teheted tartóssá és őszintévé a mosolyodat. 

Ami a bón részeként pontosan jár Neked:

Milyen rendszerességgel érdemes eltávolíttatni a fogkövet?

Egyéni adottságoktól is függ, de általánosságban félévente ajánlott megszabadulni a fogkőtől. A fogkő lerakódásának folyamata gyorsabb és lassabb is lehet, ez többek között az otthoni ápolástól, a táplálkozás minőségétől és a dohányzástól is függ. Az ultrahangos kezelés után szájhigiéniás tanácsadást is kapsz, hogy tartósan őrizhesd fogaid egészségét.

Miért tanácsos legalább félévente eltávolítani a fogkövet?

A fogak szépségén és a kellemetlen szájszag elkerülésén túl az ínygyulladás megelőzése érdekében is. A sárgásbarnás lerakódás belsejében baktériumok munkálkodnak, ami már önmagában képes krónikus fogágy betegségekhez vezetni. A fogkő elhanyagolásának csúnya és kellemetlen eredménye a fiatalság éveit is megkeserítheti.

Ha hosszú ideig meg szeretnéd őrizni saját fogsorod, nem kérdés, hogy el kell távolítani a fogkövet. Az alapos otthoni ápolással és a fogorvos általi rendszeres fogkőeltávolítással elkerülhető a baj. 

!!! A kismamák és szoptatós anyukák esetében az elhanyagolt szájhigiéniának súlyos következményei lehetnek a magzatra, csecsemőre nézve is! A száj PH értéke átalakul ebben az időszakban, ami az anya fogszuvasodásához és ínygyulladásához vezethet. Ezáltal pedig a baba egészsége veszélybe kerülhet, mert a gyulladást okozó baktériumok a méhlepényen keresztül a magzatot is megtámadhatják!

Hogyan történik az ultrahangos fogkőeltávolítás?

Miután a fogorvos vet egy állapotfelmérő pillantást a fogsorodra, kezdetét veszi a fogkő szakszerű és fájdalommentes eltávolítása. A Hernád Dent fogorvosai ultrahangos depurátort használnak a makacs fogkő eltávolítására.

A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcod károsítanák. Mindeközben vízsugárral hűtik a fogaidat. Ezt követően a fogaid felszínét, a tartósan szép végeredmény érdekében simára polírozzák, melynek hatására a fogaid színe akár több árnyalatot is világosodhat.

A polírozásnak köszönhetően ragyogó fogaid ellenállóbbá válnak a lepedékkel, baktériumokkal szemben is. A polírozás során használt paszta védőréteget képez a fogak felszínén, amellyel hosszú ideig garantálják a fogaid épségét és szépségét. A hasznos szájhigiéniás tanácsoknak hála pedig otthon is mindent megtehetsz azért, hogy sugárzóan egészséges mosolyodat sokáig megőrizhesd.

Jó időre elfelejtheted az ínyproblémákat, a kellemetlen szájszagot, a sárgás-barnás barázdált fogakat; végre arról is leszokhatsz, hogy szégyenkezve a szád elé emeld a kezed beszéd közben, és megengedheted magadnak, hogy szívből nevess, ha jó a kedved.

Kérd még ma az ajánlatot, hogy jó ideig ne foghasson ki rajtad se a fogkő, se az ínybetegségek!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Hernád Dent fogorvosi rendelő

Bejelentkezés hétköznapokon 9:00-21:00 óráig a  + 36 (20) 543 99 63 telefonszámon.

Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján változó időpontban hétfő-péntek 15:00-21:00 óráig.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Hernád Dent fogorvosi rendelő
1078 Budapest,
Hernád u. 25.
(utcafronról nyílik)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Neurológiai konzultáció Dr. Bessenyei Dáviddal, az idegproblémák specialistájával

Neurológiai konzultáció Dr. Bessenyei Dáviddal, az idegproblémák specialistájával

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

4 100 Ft

Kedvezményes ár:

14 900 Ft

22%

Hátralévő idő:

13 nap 23:18:47

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi ételallergia vizsgálat, 40-es Nutritív allergén specifikus IgE panellel

Laboratóriumi ételallergia vizsgálat, 40-es Nutritív allergén specifikus IgE panellel

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

6 100 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

23%

Hátralévő idő:

3 nap 23:18:57

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban