Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Komplett bifokális szemüvegkészítés Varilux Mester Optikától: látásvizsgálat + Essilor gyártmányú lencse + 300 keret + tok + ...a hibátlan látásélesség érdekében.

Komplett bifokális szemüvegkészítés Varilux Mester Optikától: látásvizsgálat + Essilor gyártmányú lencse + 300 keret + tok + ...a hibátlan látásélesség érdekében.

Ha Téged is elért az úgynevezett öregszeműség-átka, azt onnan tudhatod, hogy egyetlen szemüveg már nem elég a különböző foglalatosságokhoz (nézelődés, írás, olvasás, számítógépezés, vezetés, TV-nézés). A jó hír, hogy ezzel az ajánlattal olyan szemüveget készíttethetsz kompletten, amely képes valamennyi tevékenységedhez a legjobb látásélességet biztosítani. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

50 890 Ft

30 990 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

61%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.01.06. - 2016.04.06.

A Medibon bón tartalma:

A vásárlás mellé most jár, egy a helyszínen átvehető 25%-os kedvezményt biztosító kupon is, amely a következő szemüvegvásárlásnál váltható be, ám más kedvezményekkel nem összevonható. Ez a kupon átruházható más személyre is, azaz elajándékozható. 

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató ad róla olyan számlát amelyet el tudsz számolni az Egészségpénztáraddal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha nem a rövidlátók, és nem is a távollátók csoportját erősíted (bár mindkettő igaz Rád), és különböző teendőid más-más szemüveget kívánnak, akkor ajánlatunk segít leegyszerűsíteni a választást.

Külön beszerezni a rövid, és a távollátó szemüveget költséges mulatság, és módfelett bosszantó is állandóan keresgetni az éppen megfelelőt, amely természetesen nincs kéznél amikor kellene.

1782-ben Benjamin Franklin jóvoltából elkészült az első bifokális lencse, ami pont erre a problémára nyújt megoldást. Napjainkban a technológia fejlődésének köszönhetően csak tovább tökéletesedett ez a lencsefajta.

Ha idegenkedsz a multifokális szemüvegtől, vagy azoknál jóval kedvezőbb áron szeretnéd tökéletesíteni a látásodat, akkor a bifokális szemüveg a tökéletes választás

Egy speciális csiszolási technikával oldják meg, hogy egyetlen szemüveg alkalmas legyen a közellátásra, illetve a távollátásra egyaránt. A lencse felső része a távolra látást segíti, alul, a lencse alján pedig egy pajzs formájú kis ablakban, az olvasáshoz alkalmas rész található.

Dél-Buda egyetlen Varilux Mester Optikájában, az éleslátás terén nagy szakértelemmel bíró Galéria Optikában készíttetheted el saját bifokális szemüvegedet, amihez ez az ajánlat KOMPLETTEN minden elemet tartalmaz, nincs plusz költség.

A vásárlás mellé most jár, egy, a helyszínen átvehető 25%-os kedvezményt biztosító kupon is, amely a következő szemüvegvásárlásnál váltható be, ám más kedvezményekkel nem összevonható. Ez a kupon átruházható más személyre is, azaz elajándékozható. 

Lássuk, mi mindent tartalmaz az ajánlat:

Ajánlatunk révén ezt a csomagot 50.890 Ft helyett 19.900 Ft-ért kapod meg. Így a máskülönben drága speciális szemüveghez körülbelül egy normál szemüveg árán juthatsz hozzá.

Milyen esetben indokolt a bifokális szemüveglencse használata?

40-45 éves kor felett természetes fiziológiai folyamatnak köszönhetően mindenkinél fokozatosan csökken a szemlencsék rugalmassága. A szemünk már nehezebben alkalmazkodik, a kisebb betűk összefolynak előtte, így távolabb tartva tudjuk csak „kivenni” miről szólnak a sorok, a televízióban látható alakok pedig elhomályosulnak. 

Ezt a jelenséget nevezzük presbiópiának, vagy közismertebb nevén öregszeműségnek. (Pedig az időskor ilyenkor még azért távol áll tőlünk.)

Ha tapasztalod magadon ezeket a tüneteket, és csak több típusú szemüvegre van, vagy lenne szükséged a különböző teendők ellátásához, akkor számodra is kényelmes, költségkímélő megoldás a bifokális szemüveg.

A hipermarketekben kapható olcsó kész olvasószemüvegektől azonban óvá intünk, mert ezek a látásvizsgálat nélkül készült okulárék sokat ronthatnak az eleve nem tökéletes látásodon.

És, ami ebben az ajánlatban szintén nagyszerű:, hogy korlátlan bón vásárolható saját részre és ajándékba, de szemüvegenként 1 bón használható, és más kedvezménnyel nem vonható össze. 

A hibátlan látásélesség érdekében most egy szemüveg kényelmesen biztosítja azt Neked, amit eddig csak többel tudtál elérni.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Galéria Optika

A szemvizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges: +36 (1) 466 59 66-as telefonszámon nyitvatartási időben (Hétfő: 9:00-18:00, Kedd-Péntek: 9:00-17:00)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1111 Budapest,
Bartók Béla út 22.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, a Medina Egészség Centrumban előleg

8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, a Medina Egészség Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

33 100 Ft

Előleg:

12 500 Ft

40%

Hátralévő idő:

5 nap 4:36:37

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Kombinált képalkotó vizsgálat csomag a  Benyovszky Orvosi Központban

Kombinált képalkotó vizsgálat csomag a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

79 900 Ft

40 900 Ft

Kedvezményes ár:

39 000 Ft

51%

Hátralévő idő:

6 nap 4:36:36

Vásárlók száma: 49

Megkaptuk a kedvezményt!

3 alkalmas, hatékony kombinációjú, személyre szabott LipoZero alakformálás

3 alkalmas, hatékony kombinációjú, személyre szabott LipoZero alakformálás

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

17 400 Ft

Kedvezményes ár:

12 600 Ft

58%

Hátralévő idő:

9 nap 4:36:33

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!