Rólunk

2013.06.21. 19:40

Arra törekszünk, hogy bejuttassunk Téged a legjobb magánklinikák, szakorvosok, szakemberek rendeléseire és kezeléseire kedvezményes áron. Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval védjük, azaz azt kapod a pénzedért, amiért fizettél, ellenkező esetben a garanciánk  részeként visszaadjuk a pénzedet, és továbbra is jóban leszünk. Bizalom és őszinteség egészségben-betegségben. Ezeket nyújtjuk a legjobb tudásunk szerint Számodra is, hogy az EGÉSZség mindenki számára elérhető legyen. Vásárlói vélemények olvasásához kattints ide

Bizalmat 

  • Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével.
  • Azt kapod a pénzedért, amiért fizettél, ellenkező esetben a BARÁTSÁG-GARANCIÁNK részeként visszaadjuk a pénzedet.
  • 24 órán belül válaszolunk mindenféle megkeresésre.
  • Adatkezelésünkkel megfelelünk az Európai Parlament és Tanács 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendelete, vagyis a GDPR előírásainak.

Őszinteséget 

Akkor is igazat mondunk, ha az nem a legcsábítóbb és nem éppen azt szeretnéd hallani, hogy valóban napról napra jobban működhessünk együtt:

  • Bónjainkkal jobban odafigyelhetsz Szeretteidre, és magadra.
  • Cikkeinkből tanulhatsz, informálódhatsz a különböző betegségekről, megelőzésükről, gyógyíthatóságukról.
  • Ajánlatainkkal igyekszünk valamennyi egészségügyi problémádra gyógyírt nyújtani színvonalas magánrendelők kínálatából.

+ És mindezt bónáron, azaz jó áron közvetítjük Neked.

 

6 évesek lettünk.

 

A visszajelzések alapján valóban sokan, és napról napra többen vannak jobban velünk. 
Szívből örülünk és köszönjük. Ezután is arra törekszünk, hogy az EGÉSZség mindenki számára elérhető legyen.

 2019.08.06

Vásárlói visszajelzések olvasásához kattints ide 
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra