Lejárt

ÚJDONSÁG! Csúcskategóriás fiatalító, egészségjavító, DERMIO-CARE® Oxigénion terápia! Vitalizáló arc- és testkezelés 25.000 Ft helyett 6.990 Ft-ért!

ÚJDONSÁG! Csúcskategóriás fiatalító, egészségjavító, DERMIO-CARE® Oxigénion terápia! Vitalizáló arc- és testkezelés 25.000 Ft helyett 6.990 Ft-ért!

Képzeld el, hogy egy hegybevájt barlang bejáratában állsz, feletted átzubog egy vízesés. Vagy épp az óceán mossa a lábaidat, esetleg zivatar után sétálsz egy gyönyörű ligetben. Milyennek érzed a levegőt? Frissnek és tisztának? Ennek az az oka, hogy ilyen környezetben, amit elképzeltél, a levegő negatív töltésű oxigénionnal telített.

Érték:

Megtakarítás:

25 000 Ft

18 010 Ft

Kedvezményes ár:

6 990 Ft

72%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 24

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.04.16. - 2014.06.16.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 1 alkalmas teljes arc- és test DERMIO-CARE® Oxigénion terápia (kb. 60 perc)

Egyedülálló megoldás az egészségkozmetikában!

FONTOS! Az arckezelés során használt gél ajándék, nem kerül felszámolásra a bónon felül.

Elektrolyt gél összetétele: 

Részletes leírás

Nem kell ahhoz vízeséshez, óceánhoz, tengerhez menned, vagy zivatarra várnod, hogy szervezetedet ionizált oxigénnel tölthesd fel, mert erre itt ez a bón!

Premier ajánlatként elhoztuk Neked napjaink egyik csúcstechnológiai vívmányát, a DERMIO-CARE® Oxigénion terápiát, amivel nem csak az egészségeddel tehetsz jót, de megszépít külsőleg, miközben lelkileg is feltölt! Most egy órán át kényeztetheted magad egy DERMIO-CARE® Oxigénion arc- test teljes oxigénterápiával. Ez alatt az idő alatt minden szinten felfrissülsz, felébredsz, mint a természet tavasszal.

Sejtjeink az oxigént csak ionizált állapotban képesek hasznosítani.Az az energia, ami az ionizáláshoz szükséges, ideális körülmények között megtalálható a természetben. Napjainkban azonban ezek a körülmények távol állnak az ideálistól, - gondolj csak a légszennyezettségre, az elektroszmogra, vagy arra a tényre, hogy milyen sok időt töltesz zárt térben, ahol ezeknek az értékes negatív ionoknak a száma nagyon alacsony.

Negatív oxigénionok hiányában a szervezet könnyen elsavasodik, elgombásodik. Kezdetben aluszékonyság, dekoncentrációs zavarok, az agykéreghez kötött érzékszervi funkciók zavarai jelentkeznek. Oxigén hiányos állapotban a daganatos betegségek is sokkal jobban előtérbe kerülnek, ezért élettanilag a szervezetednek folyamatosan szüksége van a negatív ionokra.

Ezek sajátságos tulajdonsága, hogy képesek semlegesíteni a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat, az allergiás tüneteket kiváltó virágporokat. Nem beszélve arról, hogy sejtjeidet is energiával töltik fel, így a bőröd tovább marad fiatal, megfelelő mennyiségű oxigénion hatására, és az egész szervezetedet vitalizálja, ellenállóbbá teszi. 

A Weyergans High-Care Ag. által kifejlesztett Dermio-Care® egy olyan készülék, mellyel nem csak elejét veheted a korai öregedésnek, de a már meglévő jeleit is csökkentheted. Végre a saját bőrödön tapasztalhatod az oxigén csodáját, ami ezzel az innovatív módszerrel véd az elsavasodás ellen, feszes bőrt ígér a combjaidnak, a fenekednek és a hasadnak.

Ezenkívül a terápia egészségre gyakorolt pozitív hatásai sem elhanyagolhatóak:
♥ Megnöveli a vér oxigénszállítási képességét
♥ Javítja a közérzeted,
♥ Ellenállóbbá tesz a fertőzésekkel szemben,
♥ Növeli a koncentrációs képességet
♥ Segíti a jobb alvást
♥ Fokozza a vitalitásod... jótékony hatása van a krónikus orrnyálkahártya gyulladásra, arc-és homloküreg gyulladásra, migrénre, álmatlanságra, sebek gyógyulására, asztmára, szénanáthára, hörghurutra.

A testkezelés lényege az úgynevezett „ionfürdő”. Ennek során egy kényelmes, negatívan ionizált oxigénnel telt "burokban" mindössze 30 percet kell eltöltened az eredményért. Az „ionfürdő” az egész testedre, közérzetedre, egészségedre jó hatással van. A kezelés során az ionok áthatolnak a bőrödön. Hatásukra semlegesítődnek a szövetekben megbújó méreganyagok.

Az eredmény: feszesebb bőr, gyorsabb fogyás, könnyű végtagok, jó közérzet.

Az ionfürdő mellett, szintén futurisztikus élményben lesz részed az arckezelés során, amikor is egy ionbúrát viselsz. Ez leginkább az űrhajósok sisakjára emlékeztet. Működésének lényege, hogy tiszta, ionozált oxigén, levegő áramlik benne. Hatására fokozódik a sejtosztódás, pontosan úgy, mint fiatalabb korodban, és a bőröd visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát. Az eredmény azonnal látható. 

Az arckezeléshatását tovább fokozzák a speciális Elektrolyt géllel, ami a következő bőrszépítő alapanyagokat tartalmazza: - Holt-tengeri sók; - Kalcium; - Nátrium; - Magnézium; - Szalicilsav. 

Azonnal javítja a bőröd tónusát, vérellátását. A vérkeringés javulásával üdébb és rugalmasabb bőrképet eredményez. Különleges tulajdonságát a szalicilsav tartalmának és a különböző ásványi anyagoknak köszönheti. Szaruoldó és regeneratív tulajdonságai egyértelműen bizonyítottak. Alkalmazása az akne kezelésben is feltétlen ajánlott.

A kezelés olyan hatást gyakorol az arc- és dekoltázs bőrének megfiatalítására, amelyre ilyen természetes úton zajló egészségkozmetikai szinten eddig még nem volt példa. Az oxigénion belélegezve az egész szervezetre fejti ki anti-aging és savbázis normalizáló hatását. Mindenkinek ajánljuk, akinek egyaránt fontos az egészsége és szépsége.Arrólnem beszélve, hogy a vért is tisztítja, így pedig az egész szervezetet.

Egyidejűleg, minden veszély nélkül képes elérni az alábbi egyedülálló hármas hatást: 

1. Bőrfiatalító – anti aging - hatása van. 
2. Normalizálódik a sav-bázis egyensúly, feszesebb lesz a kötőszövet. 
3. A Dermionológia® lehetővé teszi egy egészen speciális testkezelés alkalmazását, mely a savtalanítás teljesen egyedi, jelenleg leghatékonyabb formája. A negatív ionok révén a bőröd kötőszövetében közvetlenül semmisülnek meg az elraktározódott savak, aminek eredménye többek között a narancsbőr csökkenése, a kerületcsökkenés, a pH érték normalizálódása. 

Annyi jótékony egészségügyi haszna van ennek a kezelésnek, hogy egyetlen ajánlatba nem fér bele az összes leírása. :-)

Kérj a bónból, hogy végre „kilélegezhesd” a ráncokat és mérgeket a szervezetedből mind testi, mind pedig lelki értelemben! Ezzel az innovatív egészségkozmetikai eljárással végre „konzerválhatod” a szépségedet.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Perillisz Stúdió

Az alábbi telefonszámon tudsz időpontot egyeztetni hétfőtől - péntekig 08:00 - 18:00 óráig: +36 -20/435-5574.
Nyitvatartás: hétfőtől - péntekig: 07:30 - 20:30 óráig, minden páros szombat: 7:30-20:30 óráig (júniustól-augusztusig szombaton zárva). 

(A foglalt időpont előtt 24 órával tudod lemondani a kezelést - 5 perc késésen túl a késés időtartamát levonják a kezelési időből.) Megközelíthetőség

WEBOLDAL

Beváltás helye

1053 Budapest,
Ferenciek tere 7-8.
III. lph. 2. emelet. (05.12-től: 1. emelet)
/Holistic Med Egészség és Életmód Központban/

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Hasi-kismedence ultrahang, és pajzsmirigy ultrahang vizsgálat a a Medina Egészség Centrumban, akár hétvégén is!

Hasi-kismedence ultrahang, és pajzsmirigy ultrahang vizsgálat a a Medina Egészség Centrumban, akár hétvégén is!

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

5 010 Ft

Kedvezményes ár:

24 990 Ft

17%

Korlátozott ideig vásárolható

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Hasi-kismedence ultrahang vizsgálat és konzultáció a Medina Egészség Centrumban, akár hétvégén is!

Hasi-kismedence ultrahang vizsgálat és konzultáció a Medina Egészség Centrumban, akár hétvégén is!

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

3 010 Ft

Kedvezményes ár:

16 990 Ft

15%

Korlátozott ideig vásárolható

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

34 500 Ft

3 510 Ft

Kedvezményes ár:

30 990 Ft

10%

Hátralévő idő:

4 nap 9:22:25

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!