Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Látástól-vakulásig ülsz a monitor előtt? Dioptriás/dioptria nélküli, UV-szűrős monitorszűrő szemüveg + Hoya BlueControl vagy Essilor lencse + 300 féle keret + ... Utcai viseletre is alkalmas!

Látástól-vakulásig ülsz a monitor előtt? Dioptriás/dioptria nélküli, UV-szűrős monitorszűrő szemüveg + Hoya BlueControl vagy Essilor lencse + 300 féle keret + ... Utcai viseletre is alkalmas!

Ha Te is azok közé tartozol, akik naponta 3 óránál jóval többet csücsülnek a gép előtt, és bámulják a laptopot, a monitort, a LED vagy az LCD képernyőt, netalántán az okostelefonon csüngés jellemez, akkor Neked is jól jöhet az a speciális, utcán is hordható, „több az egyben” szemüveg.(Olvass tovább)

Érték:

Megtakarítás:

59 550 Ft

39 560 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.10.08. - 2016.01.15.

A Medibon bón tartalma:

Továbbá hozott recept alapján is elkészítik a szemüveget. Ebben az esetben időpont foglalása nem szükséges, nyitvatartási időben bármikor fogadnak.

FONTOS:

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató ad róla olyan számlát amelyet el tudsz számolni az Egészségpénztáraddal.

A bón ára a lencsevékonyítás költségét nem tartalmazza.

Más kedvezménnyel nem vonható össze.

A vásárlás mellé jár egy 25%-os kupon, mely a következő szemüvegvásárlásnál váltható be és más kedvezményekkel nem összevonható. Ez a kupon átruházható más személyre is, azaz elajándékozható.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Tudtad?

Egy japán felmérés szerint azok, akik tartósan bámulják a monitort, kevesebbet pislognak, ami a szem kiszáradásához vezet. Normál esetben percenként 22 alkalommal pislogunk, olvasás közben ez a szám tízre csökken, a képernyőt figyelve pedig mindössze hétre.  Tény, hogy ettől idő előtt kifárad a szem, különösen akkor, ha alacsony a relatív páratartalom a helyiségben. Azt is megállapították, hogy a monitor előhozza, illetve fokozza a rejtett szemhibákat.

Ezek alapján a látástól-vakulásig dolgozás talán nem is olyan lehetetlen kifejezés…

Ha egy fárasztóbb nap végén, szúr, ég, viszket a szemed, a világ kicsit elhomályosul előtted, és a betűk is összefolynak, akkor valószínűleg az úgynevezett Computer Vision Syndrome-nak (CVS) tüneteit tapasztalhatod magadon. Ez egy újabb jel, hogy a szemeidnek szüksége van arra a speciális védelemre, amit a mesteri Galéria Optika ajánlata nyújt Neked.

Felejtsd el a szemvörösödést, szemfáradtságot, fejfájást, fókuszálási zavarokat, égőérzést, mert, ha élsz az ajánlattal, a következők illetnek meg:

Ez a lencse kortól, nemtől függetlenül mindenkinek jót tesz. Különösen azoknak ajánljuk, akik sok időt töltenek számítógép előtt.

Miért ajánljuk a monitorszűrő szemüveget?

Mert a divatos LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsájtanak ki. Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság, ami aztán látásromlást ereményez. 

Ha jelenleg még semmilyen problémád nincs a látásoddal, akkor is ajánlott a monitorszűrő szemüveg, mert:

Tudtad?

A ibolya kék fényről csak nemrég állapították meg, hogy károsítja a retinasejteket. Hosszú távú káros hatása gyorsítja az időskori makuladegenerációt. 

Dél-Buda egyetlen Varilux Optikájában, a több éves szakértelemmel bíró Galéria Optikában forradalmi felületkezelést alkalmaznak a monitorszűrő szemüveg lencséjén. Ez az úgynevezett Hoya BlueControl, ami:

Mi a különbség az EMI és a Blue Control felületkezelés között?

Az EMI, vagyis az elektro mágneses sugárzás elleni réteg mára egy elavult technológia, ami a legújabb képernyőkhöz használhatatlan és a tévhittel szemben, hatástalan, azaz semmilyen védelmet nem nyújt.

VIGYÁZAT! Az EMI rétegkezelt lencséket néhány optika még mindig monitorvédő lencseként árulja, így megtévesztve a vásárlókat.

A Blue Control réteg ezzel szemben a kék fénytől védi meg a viselőjét, így valódi védelmet nyújt valós veszélyek ellen. Ráadásul az a szemüveg, amit ajánlatunk nyújt Neked olyannyira professzionális, hogy a káros ibolyakék fényekkel szemben is óvja a szemeidet.(Így a későbbi szürkehályog is könnyebben elkerülhető.)

A szakértő Galéria Optikában hozott recept alapján is elkészítik a szemüvegedet. Ebben az esetben időpont foglalása nem szükséges, nyitvatartási időben bármikor fogadnak. A bón ára a lencsevékonyítás költségét nem tartalmazza. A lencsevékonyítás ára függ a vékonyítandó dioptriától.

A vásárlás mellé most egy 25%-os kupont is adnak, mely a következő szemüvegvásárlásnál váltható be és más kedvezményekkel nem összevonható. Ez a kupon átruházható más személyre is, így meglepheted vele valamelyik szerettedet.

Dél-Buda egyetlen Varilux Mester Optikájában és az itt kapott professzionálisan elkészített szemüvegben nem fogsz csalódni!  Ezt a szemüveget a nívósabb cégek előszeretettel ajándékozzák évfordulókon, karácsonykor dolgozóiknak.

Gyorsak, megbízhatóak, kedvesek és segítőkészek. Az egész család hozzájuk jár.
(Balogh Gábor Sales menedzser Budapest)
 Rendkívül kedvesek és értik a dolgukat is. Nem utolsó sorban kedvezők az árak is.
(Kóczán Dániel Budapest)
 Nagy keret kínálat, kedves, segítőkész emberek, gyors munkafolyamat.
(Gacsó Tímea Budapest)

Nem, nem káprázik a szemed, ez az ajánlat csak jót tehet Veled. Ne bízd a sorsra szemeid épségét, szerezd meg számukra a speciális védelmet most! (A dioptriás/dioptria nélküli, UV-szűrős monitor szemüveggel előrelátóan a gyermekedet vagy a párodat is meglepheted! Nagyszerű és figyelmes ajándék.)

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Galéria Optika

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges: +36 (1) 466 5966 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1111 Budapest,
Bartók Béla út 22.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Forradalmi ízületi PRP terápia az Arthro Komplex Gyógyközpontban előleg

Forradalmi ízületi PRP terápia az Arthro Komplex Gyógyközpontban előleg

Érték:

Megtakarítás:

107 000 Ft

27 100 Ft

Előleg:

15 900 Ft

20%

Hátralévő idő:

8 nap 15:13:45

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Érték:

Megtakarítás:

58 000 Ft

36 010 Ft

Előleg:

5 990 Ft

62%

Hátralévő idő:

4 nap 15:14:49

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció a ​Medina Egészség Centrumban

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció a ​Medina Egészség Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

2 100 Ft

Előleg:

5 000 Ft

10%

Hátralévő idő:

0 nap 15:14:53

Vásárlók száma: 53

Megkaptuk a kedvezményt!