Lejárt!

Gyógyászati világsláger Japánból, amit a sztárok is használnak! Élvonalbeli egészségmegőrző, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő: KRIOTERÁPIA!

Gyógyászati világsláger Japánból, amit a sztárok is használnak! Élvonalbeli egészségmegőrző, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő: KRIOTERÁPIA!

Sokszor csak akkor érezzük, mennyire számít nekünk valami vagy valaki, ha nélkülözzük.  Az egészséggel is így vagyunk, akkor érezzük a leginkább, milyen jelentőséggel bír az életünkben, amikor ép búcsút int. Képzeljük el, milyen lenne az egészség, ha emberi alakot öltene! Szép, mosolygós, boldog, sikeres, erős, energikus, sugárzó… Az egészség minket is ilyenné tesz, ha nem űzzük el magunktól, ha foglalkozunk vele, ha odafigyelünk magunkra.

Érték:

Megtakarítás:

8 900 Ft

4 510 Ft

Kedvezményes ár:

4 390 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.09.12. - 2013.10.12.

A Medibon bón tartalma:
1 alkalmas teljes testes krioterápia/hidegterápia (kb. 10 perc, de 5-6 órán át tart a jótékony hatás)

A krioterápia egészségjavító hatásai:

Gyógyászati alkalmazása:

A krioterápia bizonyos egészségügyi problémák esetén nem ajánlott, az ellenjavallatokat itt találod:
Kiknek javasolt és kiknek nem

Részletes leírás

Ha nem felejtjük el egy pillanatra sem, hogy: még sokáig szeretnénk fiatalosak, vonzók, szépek maradni; fitt nagymamák vagy nagypapák szeretnénk lenni, ha eljön az ideje, sokáig szeretnénk magunkról és szeretteinkről gondoskodni.

Abban az esetben, ha az egészségünket kockára tesszük, vagy nem törődünk vele eleget, akkor bizony ezt a szépreményű jövőképet is kockáztatjuk.

VÉGRE: Egy kezelés, amivel egyszerre gyógyulhatsz és szépülhetsz! Ami nem csak az immunrendszeredet edzi, de a bőrödet is tökéletesíti, és a szerveid is megfelelő munkára serkenti.

Most ellesheted a sztárok titkát, és kipróbálhatod a világszerte ÓRIÁSI SIKERREL alkalmazott krioszaunát! A krioterápiát vagy más néven hidegterápiát Japánban fejlesztették ki 1978-ban, majd Európában tökéletesítették, és mára már atléták, olimpikonok és sztárok nagy kedvence világszerte.

Nem véletlenül, hiszen mind a gyógyászatban, mind pedig a szépségiparban hatékony megoldásokat és látványos eredményeket hozott. A hidegterápia a szaunákhoz hasonló kényelemmel jár, a különbség az, hogy forró és fullasztó levegő helyett, hideg „gőzben” töltünk pár percet. Első hallásra, ez kellemetlennek tűnhet, de cseppet sem az, sőt! A kezelés alatt csak a fejünk és a karjaink láthatóak, a kabinban pamut zoknit és alsóneműt viselhetünk.

Mindössze maximum 3 percet töltünk a krioszaunában, miközben az csupán a bőrünk felső rétegét hűti le, és tartja egy rövidideig hidegen. Nagyon kellemes érzés, ahogy felpezsdül bennünk a vérkeringés, a bőrünk közben feszesedik, testünk fájdalmai elillannak, és minden porcikánkat betölti a krioterápia hatására felszabadult endorfin, vagy más néven boldogsághormon.

A szépségiparban és egészségügyben alkalmazott élvonalbeli krioterápia az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy szervezetünk öngyógyító és regeneráló mechanizmusait beindítsuk. A teljes test hidegterápia hatására harmonizálódik szerveink működése, javul a bőrünk anyagcseréje, serken a vérkeringés, csökken a szorongás, a fáradtság, stabilizálódik az immunrendszer működése.

Összességében pedig a kezelés kellemes, eufórikus élmény mind testileg, mind lelkileg. Felbecsülhetetlen, az egészségjavító hatás, amit akár már egyetlen krioterápia alkalmával érezhetsz magadon. Kíméletes fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés, pihentetés és általános fiatalítás együttesen.

Éppen ezért számos egészségügyi területen alkalmazható megoldást nyújt:
általános gyógykezelés; műtétek utáni regeneráció, reumatológia, ízületi problémák, bőrgyógyászat, kozmetológia, nőgyógyászat, férfi meddőség, pszichoszomatikus panaszok, depresszió stb.

A sportolók különösen azért kedvelik a krioterápiát, mert szinte azonnal orvosolhatók a sérülésekből adódó fájdalmak, és az ödémák gyógyszer nélkül is elnyomhatóak, megfékezhetőek általa.  Az egészségügy területén elsősorban fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, a csont- és izomrendszeri panaszok, a bőrbetegségek, pszichoszomatikus problémák, reumatikus betegségek kapcsán, a kardiológiában a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésére alkalmazzák a teljes test hidegterápiát.

A krioterápia nagymértékben javítja a mikrokeringést, a szervek és szövetek funkcióit. Neurológiai területen kiválóan hat alvászavarok, depresszió, dekoncentráltság, szorongás esetén. A krioterápiának a wellness és a szépség területén is nagy jelentősége van, nem véletlen, hogy a sztárok közül például Demi Moore is ezzel a technikával őrzi fiatalos külsejét.

A hidegterápiától nem csak felfrissülünk, de éjjel jobban alszunk, a kezelés pedig közvetlenül javítja a bőrünk tónusát, vérellátását, fokozza a kollagén termelődést, ezáltal gátolja az öregedést, és a problémás bőrre is kitűnő gyulladáscsökkentő gyógyír.

Ezzel a bónnal kipróbálhatod a krioterápiát, mellyel sztárok és hírességek őrzik az egészségüket, szépülnek, fiatalodnak. Az egy alkalmas ízelítő kiváló lehetsőéget nyújt arra, hogy kipróbáld milyen testet-lelket felüdítő, endorfint termelő, gyógyhatású élmény is a teljes test hidegterápia.

A kezelés mindennel együtt kb. 10 percet vesz igénybe, amiből maximum 3 percet töltesz „hidegben”. A hatását viszont 5-6 órán át élvezheted. Természetesen, mint minden más terápia esetén, több alkalom hosszabb távú eredményt hoz a hidegterápia esetében is.

Bónoddal kedvezményes áron ízlelheted meg, és döntheted el, hogy jó módszert választott-e Demi Moore és még sokan mások az egészségük megőrzésére.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Krio Klinika - Krioterápia

A terápiát előzetes időpontegyeztetéssel tudod igénybe venni ezen a telefonszámon: +36 70 382 0837
Nyitva tartás: H-P: 8-16 óráig, szombat igény szerint.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1027 Budapest,
Vitéz u. 5-7.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

15 kezeléses, orvos csoport által összeállított, személyre szabott Physiomins fogyasztó SIKER-kúra előleg

15 kezeléses, orvos csoport által összeállított, személyre szabott Physiomins fogyasztó SIKER-kúra előleg

Érték:

Megtakarítás:

67 490 Ft

55 490 Ft

Kedvezményes ár:

12 000 Ft

82%

Korlátozott ideig vásárolható

Vásárlók száma: 23

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Laboratóriumi pajzsmirigyszűrés hormon-, és immunrendszer vizsgálattal, vércukor, vashiány, koleszterin,...előleg

Érték:

Megtakarítás:

23 000 Ft

19 700 Ft

Kedvezményes ár:

3 300 Ft

86%

Korlátozott ideig vásárolható

Vásárlók száma: 59

Megkaptuk a kedvezményt!

Proktológiai vizsgálat aranyérpanaszok orvoslására és végbélrák megelőző állapotok szűrésére

Proktológiai vizsgálat aranyérpanaszok orvoslására és végbélrák megelőző állapotok szűrésére

Érték:

Megtakarítás:

33 000 Ft

8 000 Ft

Kedvezményes ár:

25 000 Ft

24%

Hátralévő idő:

15 nap 10:31:02

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!