3 alkalmas, 60-90 perces, személyre szabott, online jóga bérlet választható órákra (Ashtanga/Bikram/ Gerinc jóga/ Hot pilates/ Kismama jóga/ Vinyasa/ Hangtál-meditáció). 

3 alkalmas, 60-90 perces, személyre szabott, online jóga bérlet választható órákra (Ashtanga/Bikram/ Gerinc jóga/ Hot pilates/ Kismama jóga/ Vinyasa/ Hangtál-meditáció). 

Védtelennek érezhetjük magunkat a vírushelyzettel és annak következményeivel szemben, de azt eldönthetjük, hogyan tekintünk erre az állapotra. „Van, akinek a lehetőség is probléma, és van, akinek a probléma is lehetőség.” A szorongás, félelem, stressz helyett fókuszálhatsz a felszabaduló időre, az otthoni bevackolás termékeny pillanataira, gondolataid rendezésére. Ajánlatunk támogat ebben.

Érték:

Megtakarítás:

4 500 Ft

1 510 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

34%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.11.13. - 2021.01.31.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló 3 alkalmas személyre szabott kiscsoportos online jóga bérlet az általad választott órákra. (Óratípustól függően az órák 60 - 90 percesek.)

A következő óratípusok közül választhatsz (akár 3 különböző órát is kipróbálhatsz a bérleteddel):

Beváltás folyamata: 

  1.  

Részletes leírás

Most a Re:Born Yoga and Pilates jógaoktatói nyújtanak számodra személyre szabott, kiscsoportos létszámban végzett, online jóga órákat 3 teljes alkalommal.

7 óratípus közül választhatod ki, igény szerint, min vennél részt szívesen, attól függően, hogy a stresszhullámokat simítanád ki az idegrendszeredben, az izmaidat szálkásítanád, az állóképességedet növelnéd, vagy a tartásodat javítanád stb. Egy-egy alkalom az általad választott jógatípus függvényében 60-90 perc között alakul.

A következő óratípusok közül választhatsz (akár 3 különböző órát is kipróbálhatsz a bérleteddel): 

Jó hír, hogy olyan szinten személyre szabhatod a testi-lelki-szellemi jógautadat, hogy azt is eldöntheted, délelőtti, délutáni, vagy hétvégi órákat választasz. Így biztosan lesz számodra megfelelő időpont, vagyis az idő sem lehet akadály vagy kifogás, hogy végre teljes mértékben magaddal foglalkozhass. Az órákat nagy múltú jógaoktatók tartják, akik a teljesen kezdők fejlődésére is nagy gondot fordítanak.

Egy kis jóga kisokos

Vinyasa Flow jóga - A vinyasa flow, egy olyan jóga fajta, amelyen megtanulhatjuk légzésünket összhangba hozni mozgásunkkal. Az ászanákat rövidebb ideig tartjuk ki, ezért nem csak maga a póz, hanem az egyik gyakorlatból a másikba menetelre is nagy hangsúlyt fektet. Három nagy jógastílus, az ashtanga jóga (Sri. K.. Patthabi Jois), az Iyengar jóga (B. K. S. Iyengar), és a vinijóga (T. K. V. Desikachar) találkozásából és tapasztalataiból született dinamikus jóga fajta. Az ashtanga jógától eltérően, ez nem egy kötött sorozat, a gyakorlatok sorozatokba rendezve óráról órára cserélődnek, a folyamatos megújulás jegyében. Egy vinyasa flow órán lehet egy bizonyos témára, testrészre, energiaközpontra vagy úgynevezett „peak”, azaz „csúcs” pózra fókuszálni, tehát a gyakorlatokat az oktatók egyénileg, tudatosan állítják össze. 

Hot Pilates - 60 perc magas intenzitású intervall tréning pilates alapokon, 30 C fokos helységben ideális. Az óra egész ideje alatt irányítjuk, szabályozzuk a légzést és a mozdulatainkat, mely folyamatos mentális jelenlétet igényel, így rendkívül gyors eredményeket érhetünk el, látványos lesz a testi-lelki átalakulás. Az órát kezdőknek és edzett sportolóknak is ajánljuk, hiszen saját határaid kitolása, önmagad felülmúlása a cél. A rendszeres gyakorlás hatására belindul egy intenzív méregtelenítés, zsírégetés, fizikailag és mentálisan is megerősödsz, gyönyörű, szálkás izmaid lesznek és csodásan fogod érezni magad. Megerősödnek a core izmok, javul a vérkeringés és kíméli az ízületeket. Ezt a fantasztikus irányzatot Gabriella Walters-nek köszönhetjük, aki a versenysport után jóga és pilates oktató lett, majd ezzel a több évtizednyi tapasztalattal megalkotta az Inferno Hot Pilates-t. 

Az ashtanga jóga - Az ashtanga jóga, egy dinamikus hatha jóga stílus, melyet az indiai Mysore városából származó Sri K. Patthabi Jois tett világhírűvé, és még több, mint 90 évesen is tanította. A meghatározott sorrendben végzett gyakorlatok, összhangba hozva a légzéssel, megtisztítják a durva- és finom fizikai testet a betegségektől és szennyeződésektől. Nem csak az ászanákat, hanem az uddjayi légzést, az izomzárak (bandhák) tartását és a tekintet egy pontra való szegezését (dristi) is mind meghatározza. Az ashtanga jóga rendszeres gyakorlása, hosszabb ideig képessé teszi a figyelem befelé fordítását, azaz az egy pontra való összpontosítást. Ha ez sikerül, akkor gyakorlásunk egy mozgó meditációvá válik. A rendszer hat sorozatból áll. Az első sorozat a „jóga csikitsza”, mely jógaterápiát jelent. A második a „nádhi-sódhana”, az idegrendszer tisztítását szolgálja. A harmadik és további sorozatot pedig „szthira-bhága” – nak nevezik, melynek jelentése szent stabilitás, az előző sorozatok hatását mélyítik el. 

Gerinc jóga - A gerincjóga egy olyan egész testet átmozgató jóga irányzat, mely nemcsak testileg, de lelkileg is feltölt. Segít az izmokat, ízületeket felfrissíteni, hogy könnyebben vehessük a mindennapi akadályokat. Bármilyen gerincprobléma vagy sérülés esetén ez a legjobb választás, hogy a test regenerálódhasson. 

Hangtálas meditáció - A hangfürdőn megtapasztalhatod a tökéletes relaxációs állapotot a csodálatos Tibeti Hangtálak segítségével. De mi is pontosan a Tibeti Hangtál? Egy olyan csoda, aminek a rezgései átjárják minden porcikád, ezáltal oldja az energetikai blokkokat. Általában 7 fémből készülnek, de olykor 8-12 fémből is állhat egy tál, melyet ütéssel és dörzstechnikával lehet megszólaltatni. Kellemes hangjuk segít előidézni azt a relaxációs állapotot, ami az alvás és az ébrenlét közti nyugalmi állapot. Agyműködésünk kikapcsol minden készenléti állapotot, hogy a stresszoldás sejtszinten működhessen. A bennünk raktározódott érzelmi blokkokat és feszültségeket ezáltal tökéletesen feloldja. Mivel ez a rezgés nagy hatással van a bennünk lévő vízre, nem véletlen, hogy sokan ahhoz hasonlítják, mintha átmosták volna őket. 1 óra teljes kikapcsolódás, ahol neked nem kell csinálnod semmit, csak elengedni a tested, hogy a hangok által megérkezhessenek a válaszok lelked nyugtalanító kérdéseire. Amit érdemes bekészítened magadnak óra előtt: takaró; párna; szempárna. Minden másról Fanni, az oktatód gondoskodik, hogy garantálni tudja a teljes ellazult állapotot. Ha gyakorlod és rendszeresen jársz Hangfürdőre, akkor pedig minden egyes alkalommal meg tudod tisztítani elméd, hogy utána könnyebben vehesd a mindennapok megpróbáltatásait. 

Valamennyi jógafajta segít összehangolni a test mozgását a légzéssel, ezáltal lecsendesíteni az elmét, egy pontra fókuszálni és elérni egyfajta meditációs szintet. Ha sikerül teljes összhangban mozognunk a légzésünkkel, a gyakorlás könnyedebbé válik, mintha az egész óra egy nagy levegővétel lenne, miközben csodásan átmozgatja a testünket. Fizikailag, szellemileg és lelkileg is edzésben tart, felvértez.

Külön klassz közös program lehet az összezártságban, ha a párodat is megleped egy bérlettel vagy a nagyobb gyermeked, és közösen vesztek részt az órákon. Hajrá!

Élj vele, és zárd ki magadból a problémákat, hogy csak a lehetőségekre koncentrálhass!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Re:Born Yoga and Pilates

A jóga órákra a bón kódoddal tudsz jelentkezni ezen a mail címen: info@rebornyogaandpilates.hu

WEBOLDAL

Beváltás helye

Motibro-Zoom

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció a ​Medina Egészség Centrumban

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció a ​Medina Egészség Centrumban

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

2 100 Ft

Előleg:

5 000 Ft

10%

Hátralévő idő:

10 nap 16:41:11

Vásárlók száma: 50

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

Érték:

Megtakarítás:

29 990 Ft

10 000 Ft

Előleg:

6 000 Ft

33%

Hátralévő idő:

5 nap 16:40:16

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Nőgyógyászati vizsgálat-csomag mikrobiológiai kenetvizsgálattal a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

47 900 Ft

10 000 Ft

Előleg:

7 600 Ft

21%

Hátralévő idő:

5 nap 16:40:16

Vásárlók száma: 38

Megkaptuk a kedvezményt!