Mentsd, ami menthető!<br />
Komplett fogászati kezelés csomag: Esztétikus fogtömés + ultrahangos fogkő-eltávolítás + polírozás + állapotfelmérés

Mentsd, ami menthető!
Komplett fogászati kezelés csomag: Esztétikus fogtömés + ultrahangos fogkő-eltávolítás + polírozás + állapotfelmérés

Gyorsan romlanak a fogaid vagy csak rég jártál már fogorvosnál? Esetleg fáj, ha rágsz, és a fogmosás is kész gyötrelem? A lyukas fog sajnos nem gyógyul meg magától, ezért a rendszeres fogorvosi szűrés, állapotfelmérés, kezelés elengedhetetlen feltétele annak, hogy még hosszan őrizhesd épségben a fogsorod, vagy, hogy valóban őszinte lehessen a mosolyod. Ajánlatunk gyors és esztétikus gyógyírt nyújt a lyukas fogra. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

28 000 Ft

15 010 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

54%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.10.16. - 2017.12.21.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló, akár 3 felszínű esztétikus fogtömés (kb. összesen 45 perc)
+ ultrahangos fogkő-eltávolítás
+ polírozás,
+ állapotfelmérés 

Fontos: 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A fogfájás egyike azon gyötrelmeknek, ami képes valamennyiünk fájdalomküszöbén átlépni. Ilyenkor még az is megváltóként gondol a fogorvosra, aki egyébként retteg tőle. Tény, hogy ennél a fájdalomnál kevés elviselhetetlenebb érzés létezik. A kálvária egy apró lyukkal kezdődik a fogzománcon, ami fel sem tűnik egészen addig, míg villámcsapássá nem válik minden harapás vagy fogmosás. És ez egészen addig fokozódhat, hogy már akkor is fáj, ha nem rágunk semmit.

Ha ilyenkor nem fordulsz fogorvoshoz, nem csak ezeket a tortúrákat kell kiállnod, de még az is megeshet, hogy egyszerűen elveszted az érintett fogat. A tátongó űr, amit a szádban hagy nem vonzó, nem egészséges, hiszen minden fogadra szükséged van egy jóízű nevetéshez, és az ételek maradéktalan elfogyasztásához.

Most jó helyen, jó áron, profik között mentheted meg a lyukas fogadat, és kerülheted el a későbbi gyötrelmeket. Nem éri meg elveszíteni egy nehezen pótolható fogat, elviselni a hosszú fájdalmat, ha rövid orvoslással meg is mentheted azt.

Ajánlatunk révén akár 3 felszínen is betömetheted lyukas fogadat a művészi precizitással dolgozó Dr. Zhang Orvosi Rendelőjében. Ráadásul esztétikai töméssel, ami, ahogy a nevében is benne van szebb, mint a hagyományos tömések, ami a mosolyod szempontjából sem mindegy. De ez még nem minden, mert a bón részeként egy komplett fogászati kezelés csomag lehet a tied, ami az akár 3 felszínű esztétikai tömésen kívül, a fogkő eltávolítását, a polírozást és az állapotfelmérést is magában foglalja.

Mi okozza a fogzománc kilyukadását?

Az étkezések során a fogak felszínén megtapad az ételmaradvány, amit, ha nem távolítunk el megfelelően (rendszeres és helyes fogmosással az étkezések után), a keletkezett lepedékben baktériumok szaporodnak el, és ezek el kezdik lebontani az ételmaradványt.

Azonban a lebontás során a megjelenő savak kikezdik, és elbontják a fog zománcát is. Ilyenkor lyukad ki a fog, majd a felszínről indult folyamat átjut a zománcon, elpusztítja a puhább dentin réteget is, és ráterjedhet a fogbélre is. Eközben fogszuvasodás alakulhat ki a fogak felszínén, a fogak között és a fogak nyakán. Ez pedig további eróziókhoz, fájdalmas fogakhoz és ínyproblémákhoz vezethet.

Miért szükségszerű a rendszeres fogászati vizsgálat?

A folyamat rendszeres fogorvosi vizsgálattal megelőzhető. Ez azért is szükséges, mert a kezdeti szuvasodás nehezen észrevehető, mivel csak a zománc felszínén történik és fehéres, opálos elszíneződés jelzi. Ezt csak fogorvosi vizsgálattal lehet észrevenni.  Ha édesség fogyasztása közben, vagy hideg levegő belélegzésekor fájdalmat érzel, vagy fekete lyuk tátong a fogadon, akkor ez a folyamat már előrehaladott.

Ez esetben rögtön keresd fel a fogorvost, mert időben történő ellátás esetén, töméssel megmenthető a fogad.  Azonban, ha mindezt addig halogatod, hogy már hidegre, melegre heves fájdalommal jelez, főleg éjszaka tartósan sajog, egész nap tompán fáj, akkor már többnyire csak gyökértöméssel menthető meg.

Hogy történik az esztétikus fogtömés?

A tömés megkezdése előtt felmérik fogaid állapotát, és Te eldöntheted, melyik fogadat tömjék be a bón részeként. A fogorvos kitisztítja a fogakból a felesleges, elszuvasodott részeket. Ezt nem is érzed. A kialakított üreg mélységétől függően a fogakat alábélelik, az utólagos érzékenység elkerülése végett. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy "szigetelést" helyeznek el a tömés és a fog állománya közé, hogy a "hőhidat" megszüntessék. 

Ezután a tömést rétegenként felépítik. Ezeket a rétegeket UV lámpával világítják meg, ennek hatására keményedik meg a tömőanyag.  Ezután a tartós tömés felszínét úgy alakítják ki, hogy természetes és kényelmes, a szádban jól illeszkedő legyen. A kész felületet az érdesség elkerülése miatt, szépre, természetes formájúra polírozzák.

Mit jelent az esztétikai tömés?

Ez azt jelenti, hogy a behelyezett tömés színben teljesen megegyezik a fog színével, gyakorlatilag észrevehetetlen, hogy művileg állították helyre a fog folytonosságát. 

A mindennapos higiénia nem csak, a rendszeres fogmosást foglalja magába, de a rendszeres fogászati ellátás éppen olyan elengedhetetlen részét képezi, mint a tisztálkodás. Állítsd meg a lyukas fogak romboló láncreakcióját, és őrizd tartósan fogaid épségét ezzel az ajánlattal!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Dr. Zhang Orvosi Rendelő

Előzetes bejelentkezés telefonon: +3630 347 1558. (A foglalást 24 órával az egyeztetett időpont előtt lehet módosítani. Kinyomtatott bónodat, kérünk, vidd magaddal!)

Nyitva tartás: minden nap 8:00-20:00-ig

WEBOLDAL

Beváltás helye

Dr. Zhang Orvosi Rendelő
1147 Budapest,
Csömöri út 100.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Szkleroterápia, azaz ORVOSI visszértágulat eltüntető kezelés, konzultációval

Szkleroterápia, azaz ORVOSI visszértágulat eltüntető kezelés, konzultációval

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

11 010 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

46%

Hátralévő idő:

4 nap 4:32:42

Vásárlók száma: 44

Megkaptuk a kedvezményt!

Panoráma röntgen konzultációval, és teljes körű hazavihető kezelési tervvel Teleki Dental-nál

Panoráma röntgen konzultációval, és teljes körű hazavihető kezelési tervvel Teleki Dental-nál

Érték:

Megtakarítás:

7 990 Ft

5 000 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

63%

Hátralévő idő:

3 nap 4:33:43

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Kolon-hidroterápia orvosi konzultációval, a Móricz Zsigmond körtéri Arthro Komplex Gyógyközpontban

Kolon-hidroterápia orvosi konzultációval, a Móricz Zsigmond körtéri Arthro Komplex Gyógyközpontban

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

5 010 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

25%

Hátralévő idő:

7 nap 4:32:39

Vásárlók száma: 26

Megkaptuk a kedvezményt!