Választható bőrgyógyászati szűrések: Dermatoszkópos anyajegyszűrés, VAGY Bőrbetegségek (csípések, ekcéma stb.) szűrése + Konzultáció. Most 2200 Ft előleggel (a helyszínen 8 790 Ft fizetendő)

Választható bőrgyógyászati szűrések: Dermatoszkópos anyajegyszűrés, VAGY Bőrbetegségek (csípések, ekcéma stb.) szűrése + Konzultáció. Most 2200 Ft előleggel (a helyszínen 8 790 Ft fizetendő)

A bőrünk a legnagyobb méretű szervünk, és valódi páncél, ami köztünk és a külvilág között feszül. Nem csoda, ha az életmódunk, a külső környezeti hatások nyomot hagynak rajta. Most megóvhatod magad a bőrbetegségek maradandó nyomaitól és látványos vagy akár végzetes következményeitől.

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

13 800 Ft

Kedvezményes ár:

2 200 Ft

86%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.08.17. - 2018.10.19.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére anyajegyszűrés teljes testen, 
VAGY egyéb (pl.: ekcéma, övsömör, stb.) bőrgyógyászati szűrés,
+ szűrés előtt és után orvosi konzultáció

FONTOS: az ajánlat kedvezményes ára 10 990 Ft, az előleg 2200 Ft, ezért a helyszínen fizetendő: 8 790 Ft

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha megjelenik a testünkön egy-két viszkető pötty a ruha alatt, azzal ritkán rohanunk rögtön orvoshoz, pedig lehet, hogy nem ártana rögtön hozzáfordulnunk. Ugyanis az olyan nehezen kezelhető bőrbetegségek is, mint amilyen a bőrgomba, az ekcéma szintén apró piros pöttyökkel kezdik el birtokba venni a testünket.

Házi gyógymódokkal, praktikákkal pedig csak tovább ronthatunk az amúgy sem rózsás helyzeten.

Most a Budai Magánorvosi Centrum bőrgyógyász szakorvosa lesz a segítségedre ajánlatunk révén, hogy pontosan felderíthesd a tüneteid okát, és időben, maradékok nélkül orvosolhasd azokat. A centrum professzionalizmusa már abból is jól látszik, hogy 2015-ben elnyerte az Év Magánrendelője címet.

Egy dermatoszkópos anyajegyszűrésen vagy más (általános) bőrgyógyászati vizsgálaton (pl. ekcéma, akne, csípések, stb.) vehetsz részt.

VIGYÁZAT: Diagnózis hiányában a félrekezelés esélye maximális, így nem csoda, ha ezzel a szarvashibával örök életünkre "megbélyegezzük" magunkat, szinte szó szerint, hiszen így maradandó hegeket, barázdákat, krátereket okozhatunk a bőrünkön. Azaz az eredeti problémát fokozhatjuk, ha elhanyagoljuk az orvost.

Csak néhány népbetegség, ami sokak életét keseríti meg napjainkban:

Pikkelysömör, melanoma, seborrhoea, ekcéma, neurodermitis, akne vulgaris, atópiás dermatitisz stb.

Ezek a kórok az esetek többségében nem múlnak el nyomtalanul, ezenkívül képesek fájdalmat okozni, kíméletlenül viszketni, égni, begyulladni, gennyezni is. Sőt, ezek közül egyik-másik fertőző is lehet. Ilyenkor nem csak az idegenek, de a még a szeretteink is tartózkodnak tőlünk. 

Milyen elváltozás utalhat bőrbetegségre? 

A melanoma a bőrben található melanocytákból, festéktermelő sejtekből indul ki, de áttétet adhat a tüdőbe, májba, csontokba, sőt még az agyba is, és kimenetele sok esetben halálos.

Miben rejlik a dermatoszkópos anyajegyszűrés hatékonysága?

10-szeres nagyításban mutatja a vizsgált anyajegyeket a dermatoszkóp , így jól látható azok festéktartalma, széle, nagysága, eltérései. A dermatoszkópos vizsgálat kellő információval szolgál, ami alapján eldönthető a jó vagy rosszindulatúság. A szakorvos ennek tükrében, indokolt esetben javasolhat bőrgyógyászati  vagy sebészeti eltávolítást. A gyanús anyajegyek időben történő eltávolításával megakadályozható a későbbi melanoma kialakulása.

Ez a vizsgálat valóban életmentő lehet. Jól teszed, ha a túl sok szoláriumozás, gyanús anyajegyek, káros szokások (dohányzás) ürügyén a melanoma-szűrést választod, de az általános bőrgyógyászati vizsgálattal is számos későbbi kellemetlenségtől, vagy maradandó bőrsérüléstől kímélheted meg magadat.

Kérd a bónt, hogy a jövőben ne legyen nyoma a jelenlegi panaszaidnak!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-20:00 között telefonon: +36 1 794 3980

WEBOLDAL

Beváltás helye

Budai Magánorvosi Centrum
1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek

Utoljára ezen az ÁRON!

Összepréseléstől, sugárterheléstől mentes emlőszűrés MEIK készülékkel, ORVOSI kiértékeléssel

Összepréseléstől, sugárterheléstől mentes emlőszűrés MEIK készülékkel, ORVOSI kiértékeléssel

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

9 010 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

41%

Hátralévő idő:

5 nap 0:00:53

Vásárlók száma: 26

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban