Lejárt!

Ne halj bele! Teljes körű anyajegy- és melanoma szűrés + Megelőző és utólagos szakorvosi konzultáció a Budai Magánorvosi Centrumban 14.000 Ft helyett 6.990 Ft-ért!

Ne halj bele! Teljes körű anyajegy- és melanoma szűrés + Megelőző és utólagos szakorvosi konzultáció a Budai Magánorvosi Centrumban 14.000 Ft helyett 6.990 Ft-ért!

Bár az idei nyár már a múlté, nyomait ott hagyhatta a testeden. Különösen, ha érzékeny a bőröd a napsütésre, esetleg többször égtél le, vagy hajlamos vagy az anyajegyesedésre. Fontos, hogy ősszel szánj időt arra, hogy megvizsgáltasd a testedet bepöttyöző anyajegyeket. Több okból is életmentő lehet, ha nem odázod el a szakorvosi kontrollt.

Érték:

Megtakarítás:

14 000 Ft

7 010 Ft

Kedvezményes ár:

6 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.10.15. - 2013.12.14.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló teljes körű dermatoszkópos anyajegy- és melanoma szűrés
A szűrést megelőző szakorvosi konzultáció
A szűrést követő szakorvosi konzultáció

Részletes leírás

Amellett, hogy a Nap sugarai jótékonyan hatnak a kedélyünkre és elősegítik a D vitamin termelődését, sajnos a bőrdaganatok kialakulását is elsődlegesen befolyásolják. A rosszindulatú bőrdaganatok között az egyik legsúlyosabb az úgynevezett melanoma malignum.

Ez nem kevesebb, mint a bőrrák által okozott halálozások 75%-áért felelős betegség! A melanoma a bőrben található melanocytákból, festéktermelő sejtekből indul ki, de áttétet adhat a tüdőbe, májba, csontokba, sőt még az agyba is, és kimenetele sok esetben halálos.

Sokan azt hiszik, hogy a melanomát elsősorban az anyajegy sérülése okozhatja, holott többszöri leégés miatt is kialakulhat. Az egyik legnagyobb rizikófaktort a rendszeres UVA sugárzás jelenti, de mivel az UVB szintén közreműködhet a melanoma kialakulásában, ezért a szolárium szintén növeli a kockázatot. Fokozza a rizikót az a tény is, miszerint nem csak a már meglévő anyajegyekből burjánzik, de az esetek 2/3-ban újonnan keletkezik a bőrön. Pont ezért fontos az alapos kivizsgálás!

Ezzel a bónnal fél áron vizsgáltathatod át a teljes testedet, az összes anyajegyedet a professzionális Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum bőrgyógyászatán. A bón továbbá tartalmazza a szűrést megelőzően és a szűrést követően is a szükséges szakorvosi konzultációt.

A rosszindulatú festékes anyajegydaganat – a melanoma – a bőrrákok legagresszívebb és a legveszélyesebb formája. Így a nyár után mindenképpen érdemes ellenőriztetni a nagyméretű, nagyszámú, valamint a Veled született anyajegyeket is, mivel a betegség meglehetősen gyorsan képez áttétet, de, ha időben észreveszik, a melanoma is gyógyítható!!!

A szűrés megmentheti az életed, különösen abban az esetben, ha:

Észreveszed, hogy bármely anyajegyed szabálytalan alakúvá válik, sötétedik, esetleg szürkés részletet kezd tartalmazni, vagy nagyon gyorsan megnő, viszket, vérzik, illetve, ha olyan anyajegy jelenik meg rajtad, ami színben, alakban eltér a többitől.

Ha ezek közül bármelyik tünetet észleled magadon, akkor siess bőrgyógyászhoz!

A bőrgyógyászok szerint legalább évente indokolt lenne az anyajegyek ellenőrzése, de azoknak, akiknek szabálytalan anyajegyük van, vagy a családjukban már előfordult melanoma, gyakrabban ajánlott a szakorvosi vizsgálat.

A melanoma szűrés során egy erre a célra kifejlesztett nagyítóval, dermatoszkóppal megvizsgálják az anyajegyek szerkezetét, és kiszűrik azokat, amelyek rizikófaktort jelenthetnek. A dermatoszkóp 10-szeres nagytásban mutatja a vizsgált anyajegyeket, így jól látható azok festéktartalma, széle, nagysága, eltérései. A dermatoszkópos vizsgálat kellő információval szolgál, ami alapján eldönthető a jó vagy rosszindulatúság. A szakorvos ennek tükrében, indokolt esetben javasolhat bőrgyógyászati  vagy sebészeti eltávolítást. A gyanús anyajegyek időben történő eltávolításával megakadályozható a későbbi melanoma kialakulása.

Az önvizsgálat, a rendszeres, szakszerű bőrgyógyászati ellenőrzés és a megfelelő fényvédelem, akár az életedet is megmentheti!

Kérj a bónból most, hogy Budapest egyik legjobb magánklinikáján vizsgálják meg az anyajegyeidet!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon:
+36 (1) 794 39 80; +36 (20) 356 43 53 vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu
Hétfőtől-péntekig 11:00-14:00 között

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Onkológiai tanácsadás Dr. Székely Judit onkológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban
90 perces láb kényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal

90 perces láb kényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal

Érték:

Megtakarítás:

9 100 Ft

3 610 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

40%

Hátralévő idő:

32 nap 2:03:59

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal, védőrétegekkel, választható kerettel

Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal, védőrétegekkel, választható kerettel

Érték:

Megtakarítás:

34 070 Ft

24 180 Ft

Kedvezményes ár:

9 890 Ft

71%

Hátralévő idő:

2 nap 2:04:29

Vásárlók száma: 29

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra